Dierenkliniek Delfland

Een kliniek voor kleine huisdieren, waar het belang van uw huisdier voorop staat. Wij werken met zéér ervaren en bekwame dierenartsen en paraveterinairen. Onze kliniek werkt uitsluitend op afspraak. Zo kunnen wij vooraf inschatten hoeveel tijd er nodig is voor de klacht van uw huisdier. Hierdoor hebben we alle tijd om een volledig klinisch onderzoek uit te voeren en al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast staat diagnostiek hoog in ons vaandel. Dat betekent dat wij het liefst de oorzaak van de klacht van uw dier vinden om deze vervolgens op de juiste manier te behandelen.

Bij een vaccinatie voeren wij altijd een volledig klinisch onderzoek uit, dit betekent dat de dierenarts de longen en het hart beluistert op evt. verborgen problemen, oren bekijkt, het dier checkt op eventuele vlooien en ander ongedierte, de buik doorvoelt, het gebit checkt en let op de algehele conditie van uw huisdier. Indien nodig knippen wij de nagels, legen wij de anaalklieren en verwijderen wij klitten uit de vacht van uw dier, dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Door onze ruime openingstijden is het voor iedereen mogelijk een tijdstip te vinden waarop u met uw huisdier kunt langskomen. Onze praktijk is rolstoel-toegankelijk.  Daarnaast is het ook mogelijk dat de arts bij u thuis komt.

Adres

Dierenkliniek Delfland
Tramkade 1
2635 BA Den Hoorn
Telefoon: 015-2566319
info@dkdelfland.nl
KVK nummer: 27352383 BTW id: NL002152190B02

Openingstijden voor voeding en medicijnen:
ma t/m vrij van 09.00  tot 17.30 uur.
ma t/m do van 18.30 tot 20.00 uur

Patiëntbehandeling alleen op afspraak:
ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur
ma t/m do van 18.30 tot 20.00 uur.

Visite rijden op aanvraag

 

  Stichting Nieuw Thuis voor Huisdieren

Zet zich in om huisdieren te herplaatsen in een "normale" huiselijke omgeving

 

Like us on Facebook