Wie zijn wij?

 

Dierenkliniek Delfland is een kliniek voor kleine huisdieren.
Wij zijn gevestigd in Den Hoorn, een dorp dat pal tegen Delft aan ligt.
De mentaliteit die wij willen uitstralen is ook een beetje dorps, we vinden direct contact met de cliënt erg fijn en de deur (en telefoonlijn) staat altijd open om even binnen te komen voor een vraag of boodschap.
 

De doelstelling in onze kliniek is om onze cliënten zoveel mogelijk tijd te geven als nodig is.
Om deze reden werken we alleen op afspraak en wordt aan de telefoon even doorgevraagd wat het probleem is. Zo krijgen de assistentes een indicatie voor de tijd die ingepland kan worden.
We vinden het erg belangrijk dat we voldoende tijd hebben uw dier goed te kunnen onderzoeken en u, als eigenaar, zo goed mogelijk voor te lichten.
 

Ons team bestaat uit twee ervaren dierenartsen en vier ervaren assistentes (paraveterinairen)

Dierenarts Wim Bultena: Is de eigenaar sinds 2003. Een gedreven dierenarts die sfeer, openheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Is fulltime aanwezig en vaak meer dan dat.

Dierenarts Francy van der Toorn: een betrokken, hartelijke dierenarts die al sinds 2006 in deze kliniek werkt. Zij is drie dagen per week aanwezig .
Haar werktijden zijn: maandagmorgen en middag, dinsdagmiddag en avond, vrijdagmorgen en middag.

De assistentes zijn: Lucia Meerhoff, Yvette Keijzer, Trudy Zandbergen en Mariëlle van Albada.
Al onze assistentes hebben genoeg ervaring om u goed te woord te staan en te adviseren. Zij vormen al meer dan 15 jaar een vast team.
Door de open sfeer in onze kliniek is ook de collegialiteit onder de assistentes hoog.

 

 

 

 

Dierenkliniek Delfland