Reviews

Beoordeel Dierenkliniek Delfland. Wij lezen graag uw ervaring

28 reviews gevonden. Gemiddelde waardering: 5/5 Review toevoegen
Frank & Marion Muller geschreven op 01-04-2020 - 11:27:12
Met liefde voor het dier.....
Ook wij zijn al een kleine 30 tal jaren 'klant'bij deze praktijk, begonnen bij dokter Kers nog..
Dus we hebben Wim en Co 'groot' zien worden.. We brengen inmiddels ons 4e huisdier bij deze praktijk en de diertjes zijn zeer tevreden over het geheel. Zolang we dieren hebben, zullen we hier ook klant blijven. Chapeau.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Yvonne Buijs geschreven op 27-02-2020 - 09:05:41
Dierenarts zoals het hoort te zijn.
Zo lang als Wim praktijk heeft in Delft, komen wij daar met onze huisdieren. Tientallen jaren dus. Wij ervaren hem als zeer kundig. Een echte dierenvriend , maar ook meedenkend met de eigenaar. Hij zoekt tot hij weet wat er aan de hand is, maar is ook realistisch of het financieel haalbaar is voor de eigenaar. Bovenaan staat voor hem of het ook leefbaar voor het dier moet zijn. Als een eigenaar persé door wil gaan met behandelen , maar het dier zou zonder goed vooruitzicht lijden door die behandeling, dan is hij daar duidelijk in. Je huisdier is daar de patiënt en op het moment dat je daar je dier inschrijft geeft hij om je huisdier. Mensen die op zoek zijn naar een goede dierenarts verwijzen wij steevast naar Wim. Wij zijn na al die jaren nog steeds super tevreden 👍🏻

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Hendrik geschreven op 22-02-2020 - 23:40:52
Dierenarts en dierenvriend!
We gingen met onze beide katten naar deze dierenarts. Van de eerste controle totdat ze helaas zijn overleden. Deze dierenartsen zijn dierenvrienden en dat merk je gelijk. Zakelijk wanneer het moet maar ook sociaal waneer dit verwacht mag worden. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede professionele zorg die onze katten mochten ontvangen. Mochten er weer een dierenvriend bij ons komen wonen dan komen we zeker bij jullie terug!

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
G Jongeneelen geschreven op 16-02-2020 - 17:39:54
Top dokter
Wij hebben hele goede ervaring met de dokter.
Hij heeft ons goed geholpen
En gewoon uitzoeken wat het probleem was dat geeft een goed gevoel.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Gonny de Caluwe-Komdeur geschreven op 27-12-2019 - 13:25:29
Warme professionaliteit
Warme, professionele zorg wordt door Wim, Francy en de medewerkers geboden. Passie en liefdevolle aandacht voor dieren staan hoog in het vizier bij deze mensen. TOP!

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Margit Spaan geschreven op 21-11-2019 - 09:49:50
De leukste en liefste
Je kan met de meest rare vragen terecht en er is altijd alle aandacht voor dier en eigenaar. Mijn honden zijn allemaal altijd kwispelend naar binnen gehuppeld.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Yvonne v.d.kooy geschreven op 07-11-2019 - 16:08:14
Het zijn hele goede en bekwame artsen
Na 8 jaar zonder hond te zijn geweest nieuwe hond en weer naar de vertrouwde arts toe

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Sylvia Zuiderwijk geschreven op 21-10-2019 - 17:04:42
Delfland Dierenkliniek Is Een Aanrader!!
Een fijne
Ontspannen
Betrouwbare sfeer !
Waar dier en mens op een goede positieve manier geholpen word!

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Jasper geschreven op 23-09-2019 - 18:48:39
Persoonlijk en betrokken
Ja wat moet ik zeggen. Ik heb van kinds af aan dieren en Wim is de beste dierenarts die ik ben tegengekomen. Als arts zeer duidelijk en kundig en als mens bijzonder warm en vriendelijk. Samen met de dames geeft hij je een welkom gevoel.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Stoffelsma geschreven op 26-03-2019 - 15:12:26
Betrokken, vakkundig, persoonlijke benadering
Onze kat is altijd op z'n gemak bij zowel Wim als Francine. Ze maken ook echt contact met het dier. Er wordt niet onnodig behandeld. De assiatentes adviseren met kennis over bijv. voedsel.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Hans Baaij heeft een gemiddelde waardering van 5 sterren, gebaseerd op 28 reviews