Reviews

Beoordeel Dierenkliniek Delfland. Wij lezen graag uw ervaring

17 reviews gevonden. Gemiddelde waardering: 5/5 Review toevoegen
anneke en kees geschreven op 21-08-2018 - 13:17:50
betrokkenheid
zowel de artsen als de assistentes hebben 100% aandacht voor baasje/vrouwtje en hond in ons geval.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
de goede geschreven op 14-08-2018 - 16:36:33
kira
Enkele maanden terug was er een advertentie waarin een goed huisje werd gezocht voor een lief hondje waarvan het baasje overleden was.
ik heb dat lieve hondje graag in huis genomen.
Na enkele weken ging kira slecht lopen, en ging ik met haar naar de dierenarts,de arts zei dat het slijtage was en een operatie was de enige oplossing. ik schrok hiervan en vroeg wat de kosten waren.
500 euro dat was erg veel, voor mij zelfs onmogelijk, de dierenarts opperde dat het af te lossen was per maand. Het was prima en kira werd geopereerd.
helaas lukte deze operatie niet, en de arts bood aan deze operatie nog een keer te doen , en deze werd niet in rekening gebracht.
ook deze keer ging het fout door een infectie en vroeg ik de arts haar in te laten slapen. het arme dier had nu al zo lang pijn en het zag er niet goed voor haar uit.
wim bultena de arts wilde kira nog 1 kans geven en weer ging ze onder het mes. ondanks dat er geen geld voor was. het zou echt de laatste kans voor haar worden, maar er was weinig hoop.
Gelukkig ging het deze keer goed ook al loopt ze nu vaak maar op 3 pootjes en valt ze nog af en toe om ,ze heeft in ieder geval geen pijn meer en is weer vrolijk.
Dank je wel wim Bultena voor het redden van het leven van ons lieve hondje.
zonder uw doorzettings vermogen was ze er niet meer geweest.


Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Fran van Belle geschreven op 14-08-2018 - 13:50:40
Een goede dierenkliniek.
De dierenartsen en de assistenten zijn begaan met mens en dier. Kundig en realistisch. Ik vertrouw mijn huisdier er graag aan toe.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Nanda geschreven op 17-07-2018 - 15:11:54
Prima Dierenarts
Wij komen al jaren bij Delfland Dierenkliniek en worden altijd goed geholpen. Je hebt snel een afspraak gemaakt bij de behulpzame en vriendelijke assistentes. Voor de consulten wordt tijd genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd. En niet geheel onbelangrijk, iedereen is super lief voor je huisdier. Dus als je een dierenarts zoekt, kun je hier met een gerust hart je huisdier brengen.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
De Vries geschreven op 22-05-2018 - 12:24:56
Al tig jaren in goede handen
Onze katten zijn al tig jaren in goede handen bij de Dierenkliniek Delfland, de een had wat meer zorg nodig dan de ander, maar altijd is de zorg groots geweest. We hopen nog jaren te mogen genieten van zorg zoals genoten. Wat ons betreft is er geen betere. Zeker bevelen wij deze kliniek aan....

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Ciska Baaij geschreven op 18-05-2018 - 14:53:14
Dierenarts/Assistentes
Heb vele dierenartsen praktijken voorbij zien komen maar Dierenkliniek Delfland is voor mij de beste. Dierenarts en assistentes zijn lief en zorgzaam voor de dieren , ze nemen goed de tijd voor je dier en leggen alles heel goed uit. Ze zijn eerlijk en oprecht. Ik kom er al 19 jaar.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Editie hydra geschreven op 03-03-2018 - 09:38:46
Catterykytamo
Hele goede ervaringen mee

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
anita hutten geschreven op 12-02-2018 - 23:03:32
dierenarts/assistentes
Ik kom al jaren bij dierenkliniek delfland.
Ik ben erg tevreden.
Je word vriendelijk te woord gestaan en nemen de tijd voor jou en je dier.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
andré en wilma geschreven op 01-02-2018 - 10:34:11
Met compassie en professionaliteit
Wij missen onze Tjap nog iedere dag. Maar wij weten dat ze hier al het mogelijke hebben gedaan om onze Tjap bij ons te houden, met professionele inzet en ook met compassie naar ons toe. Ondanks ons verlies willen we jullie inzet niet zo maar vergeten. Dank voor alles.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Sonja geschreven op 24-01-2018 - 18:18:15
Super
Hele fijne praktijk. Aandacht voor de patiënt en de zorg hierop afgestemd.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Hans Baaij heeft een gemiddelde waardering van 5 sterren, gebaseerd op 17 reviews