Reviews

Beoordeel Dierenkliniek Delfland. Wij lezen graag uw ervaring

13 reviews gevonden. Gemiddelde waardering: 5/5 Review toevoegen
De Vries geschreven op 22-05-2018 - 12:24:56
Al tig jaren in goede handen
Onze katten zijn al tig jaren in goede handen bij de Dierenkliniek Delfland, de een had wat meer zorg nodig dan de ander, maar altijd is de zorg groots geweest. We hopen nog jaren te mogen genieten van zorg zoals genoten. Wat ons betreft is er geen betere. Zeker bevelen wij deze kliniek aan....

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Ciska Baaij geschreven op 18-05-2018 - 14:53:14
Dierenarts/Assistentes
Heb vele dierenartsen praktijken voorbij zien komen maar Dierenkliniek Delfland is voor mij de beste. Dierenarts en assistentes zijn lief en zorgzaam voor de dieren , ze nemen goed de tijd voor je dier en leggen alles heel goed uit. Ze zijn eerlijk en oprecht. Ik kom er al 19 jaar.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Editie hydra geschreven op 03-03-2018 - 09:38:46
Catterykytamo
Hele goede ervaringen mee

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
anita hutten geschreven op 12-02-2018 - 23:03:32
dierenarts/assistentes
Ik kom al jaren bij dierenkliniek delfland.
Ik ben erg tevreden.
Je word vriendelijk te woord gestaan en nemen de tijd voor jou en je dier.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
andré en wilma geschreven op 01-02-2018 - 10:34:11
Met compassie en professionaliteit
Wij missen onze Tjap nog iedere dag. Maar wij weten dat ze hier al het mogelijke hebben gedaan om onze Tjap bij ons te houden, met professionele inzet en ook met compassie naar ons toe. Ondanks ons verlies willen we jullie inzet niet zo maar vergeten. Dank voor alles.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Sonja geschreven op 24-01-2018 - 18:18:15
Super
Hele fijne praktijk. Aandacht voor de patiënt en de zorg hierop afgestemd.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Anke van Werkhoven geschreven op 16-01-2018 - 19:01:04
Veel waardering
Veel waardering voor dierenarts Wim en zijn assistente voor de manier waarop ze mijn bange hondje Marie hebben behandeld. Mijn hondje en mijzelf kwamen bol van de stress de praktijk binnen maar werden al gauw gerust gesteld door de manier waarop de behandeling is gebeurd. Hulde. Zou deze praktijk zeker aanraden.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Jasper van Deurzen geschreven op 10-12-2017 - 23:11:02
Betrokken en gezellig
Ik heb in mijn leven veel huisdieren gehad en overal in het land gewoond. Toen ik in Delft kwam wonen besloten wij dan ook tot het nemen van een kat. Jack. En hiermee kwam Wim in ons leven. Ik mag met recht zeggen dat ik zelden een betere dierenarts heb gekend. Ik voel me altijd zeer welkom bij hem in de praktijk. Hij zorgt samen met ons heel goed voor onze dieren. Dat geld voor de gehele staf. Dus chapeau.

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Remco Seelt geschreven op 08-12-2017 - 21:24:03
Beoordeling dierenarts
Ben na jaren nog steeds heel erg tevreden. Tenminste een eerlijke dierenarts die met ze hart werkt i.p.v. voor het geld...

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Familie Eyck geschreven op 29-11-2017 - 19:30:54
Dank jullie voor alle goede zorgen
Wij hadden een ziek konijntje.
De dierenarts heeft ons zo goed mogelijk geholpen.
Maar ja, als het konijn niet wil eten houdt het ook op.
Er wordt op een respectvolle manier met de dieren en hun baasjes omgegaan.
Iedereen probeert mee te denken.
Heel hartelijk dank!
Familie Eyck

Lees volledige review

Onze assistentes
De dierenartsen
Nakomen afspraken
Kwaliteit / prijs
Nazorg

Gemiddelde waardering
Vond u deze review zinvol?
Hans Baaij heeft een gemiddelde waardering van 5 sterren, gebaseerd op 13 reviews